loader
טאג'ין קוסקוס וירקות - ארוחה מלאה שגם ילדים אוהבים
אין עדיין דירוגים
התחברי וספרי איך יצא!
מה צריך?


  • 2 גרם זעפרן מדוללים במים חמים (לא חובה)

  • 1 כפית  שמן 

  • 1 בצל סגול גדול חתוך גס

  • 2 שיני שום טריות כתושות 

  • מלח, פלפל,  כפית בהרט או כמון

  • 2 כפיות דבש (2) 

  • 2 כוסות ציר מרק ירקות 

  • 300 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות

  • 2 גזרים בינוניים חתוכים לקוביות 

  • 2 קישואי זוקיני חתוכים לקוביות

  • 1 כוס גרגרי חומוס מבושל 

  • 2 כוסות עדשים ירוקות מבושלות  

  •  1 כוס קוסקוס מלא מהיר הכנה לפני בישול 


לקישוט:
2 כפות כוסברה קצוצה
12 שקדים קצוצים דק 


איך מכינים


  • מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הבצל. כשהבצל שקוף מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים. מוסיפים לציר את הדלעת, גזר וקישוא  ומאדים כ- 5 דקות מוסיפים את ציר הירקות ביחד עם הדבש והזעפרן (לא חובה).

  • מנמיכים את החום ומבשלים כ- 15 דקות או עד שהירקות מתרככים מעט.  מוסיפים תוך כדי ערבוב את הגרגרי חומוס, העדשים והקוסקוס. סוגרים את האש ומשאירים לעמוד מכוסה עוד כ- 10 דקות או עד שכל הנוזלים נספגו.

  • בעזרת מזלג מערבבים בעדינות לפירור הקוסקוס.

  • להגשה מפזרים מעל את השקדים וכוסברה קצוצה. 

אה, עוד משהו:

מתכונים דומים
הכי פופולאריים